Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idézetek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Idézetek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: idezetek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
A nagy idézetgyűjtemény

A nagy idézetgyűjtemény

Az oldalon a lehető legszínesebb idézetgyűjtemény fog kikerekedni napról-napra, rendszeres frissítés után. Az idézetek szerzők alapján csoportosítva lesznek. Leginkább vicces, de komoly, filozófiai gondolatok is olvashatóak majd. Csemegézz ismert emberek véleményeiben is, amit sosem rejtenek véka alá, vagy találd meg azt az örök igazságot, amit már régen tudsz, de sosem mondtad még ki. Mindezt nem ömlesztve tucatszámra unalmasan olvashatod, hanem válogatott formában. Kicsit talán szórakoztatóbb átláthatóbb lesz így és remélem mindenki örömét leli benne.

Aranyköpések

Aranyköpések

Az oldalon a különböző hírességek, sztárok és közéleti személyek akarva és olykor ártatlanul kimondott vicces idézetei, humoros aranyköpései találhatók. A Woody Allen féle ironikus idézetektől a Britney Spears okos megjegyzéséig sokféle vicces idézet található a viccoldalon amely napi szinten frissül. A vicces idézeteken kívül egyéb vicces szövegek és rengeteg vicc is található az oldalon.

Hirdetés
Biblia bölcsességek, mai ige

Biblia bölcsességek, mai ige

Ez az oldal éreted jött létre, hogy közelebb kerülhess Istennel, hogy megismerhesd az ő jóságát és kegyelmét. Célom, hogy bibliai idézetekkel segítséget nyújtsak keresztény embereknek, akik keresik Istent. Olyan személyeknek, akik esetleg elcsüggedtek, elfáradtak. Szeretném reményt adni az embereknek, miközben tanítom őket. Bemutatom, hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban. Írásaimmal bátorítalak és reményt adok. Erőt adok ahhoz, hogy ismét felállj és folytasd az utadat. Csodálatos, inspiráló mai ige, amelyek alkalmazásával csodák történnek.

Hirdetés
Bölcsességek a szerelemről

Bölcsességek a szerelemről

A szerelmet az táplálja, erősíti, hogy valami már igen, de valami még nem. Kapcsolatunk kialakult, megszerettük egymást, sőt szeretjük egymást, de az életünk még külön zajlik. Ez a feszültség gerjeszti a sóvárgást, ami nem tévesztendő össze a testi kívánsággal. Egész emberségem vonzódik, vágyik a másik emberre, nem csak a testére! A házasságban ez a feszültség automatikusan megszűnik, és ezzel a gőz is kifúj.

Citatum fórum

Citatum fórum

Az oldalon elhelyezett hozzászólásokért a jogi felelősséget minden esetben a hozzászóló vállalja. A szolgáltató jogosult, de nem köteles a hozzászólásokat ellenőrizni, és jogsértés vagy szabálysértés esetén törölni az oldalról. Amennyiben az oldalon közzétett tartalommal kapcsolatban harmadik fél eljárást indít vagy igényt támaszt, a tartalom beküldője (vagy törvényes képviselője) a felmerülő valamennyi költség és kár megtérítését magára vállalja. Jogsértés esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyekkel szemben.

Tuti menü